1. Magister Service
  2. Startpagina kennisbank
  3. Leerlingen en ouders
  4. ELO

Studiewijzers

Docenten maken een Studiewijzer zodat je snel alle belangrijke lesstof en de planning direct bij de hand hebt. Kijk dus naast je huiswerk ook altijd goed in Studiewijzers. Je weet nu namelijk precies wat er van je verwacht wordt. Superhandig, want dan doe of leer je ook niet óf te veel óf te weinig.

Studiewijzer in Magister App

In het overzicht worden alle Studiewijzers weergegeven waar een koppeling mee is. In de kolom ernaast het vak en in de rechterkolom kun je kiezen tussen een overzicht van actuele Studiewijzers of Studiewijzers uit het archief. Daarnaast kan er nog op vak worden gefilterd.


Klik op een Studiewijzer om de inhoud van de Studiewijzer te bekijken. Een Studiewijzer bestaat uit onderdelen. Ieder onderdeel kan met kleur, tekst en documenten/bestanden gevuld worden door de docent. Je opent of sluit een onderdeel door op de titel van een onderdeel te klikken. Aan de rechterkant kan een andere Studiewijzer geselecteerd worden.

Een geopende studiewijzer


Leestip: Minder stress met al je huiswerk? Bekijk hier hoe je makkelijker grip krijgt op je taken en activiteiten met To Do.