1. Magister Service
  2. Startpagina kennisbank
  3. Werken met
  4. Leerlingen

Kluisjes

Versie: 0.0

Hier komt de handleiding Kluisjes Web

Met Magister.MX komt er een nieuwe toekomst voor kluisjesbeheer. Het nieuwe kluisjesbeheer heeft de volgende voordelen:

• Het beheer van kluisjes niet alleen eenvoudiger, maar ook intuïtiever.
  • Door de moderne interface kan het beheer voortaan ook via laptop of iPad plaatsvinden.
  • Het proces van toekennen van kluisjes aan leerlingen verloopt heel soepel.

Heldere inzichten in verhuurde kluisjes zorgt voor goede controle van het proces.